Reacties uit Praag

Ben jij net terug van je Citytrip Praag?

Heb je de tips van Verliefd op Praag kunnen gebruiken?

Of heb je zelf een tip vanuit Praag?

Laat dan een reactie achter voor anderen. Bijvoorbeeld:

  • Wat moeten anderen echt zien, als ze in Praag zijn?
  • Heb jij in een fantastisch restaurant gegeten? Geef een korte omschrijving van het restaurant, welke keuken en soort menu.
  • Aan welke tip van Verliefd op Praag heb je echt wat gehad?
  • Heb jij een verborgen pareltje en ben je deze niet tegengekomen op de site...

Alvast bedankt voor het delen.

Verliefd op Praag

Reactie plaatsen

Reacties

Fam. Grimbergen
een jaar geleden

Tijdens de voorbereidingen voor onze reis naar Praag hebben we al volop gebruik gemaakt van jouw website. Wat een fijne en duidelijke site!
We zijn net terug, maar hebben genoten van ons verblijf. Niks is gelogen.

Onze kids vonden de dierentuin het leukste. En wij waren erg onder de indruk van al het moois wat iedere keer tevoorschijn komt als je een hoekje omloopt.
Wij komen zeker nog eens terug.

Familie Dien
een jaar geleden

Hallo! Terwijl ik dit type zitten we nog in Praag. Bedankt voor al jouw tips en het delen van informatie via jouw mooie site! We hebben er echt wat aan gehad. En inderdaad, Praag is betoverend, werkelijk prachtig. Het bourgondische leven, de cultuur en schoonheid van de stad maken alles compleet. Het was onze eerste keer en zeker niet de laatste. Wij zijn Italie-gangers, maar hier kan Florence, Milaan of Turijn niet aan tippen!

Marco
een jaar geleden

Beste Jeroen,
Dank voor je mooie site en de vele tips! Ik kom nu voor de derde keer in Praag. De eerste keer was dat lang geleden als student. Nu twee keer in een jaar, in het voorjaar en de afgelopen week. Ik snap helemaal jouw gevoel bij Praag. Ondanks het herfstweer is het een warme en welkome stad. Met mn 72 uur ov-kaart heb ik al de nodige uithoeken bezocht. Morgen helaas richting huis. Straks nog maar een biertje drinken bij U Cerneho Vola, op jouw advies, met de 22, en plannen wanneer ik weer terug kan komen!
Marco

Verliefd op Praag
een jaar geleden

Beste Marco,
Bedankt voor je compliment en wat top dat je wat aan de website hebt gehad. Een biertje in U Cerneho Vola is een ware Praagse traktatie. Ben benieuwd wat je ervan vond. Snel weer terug zou ik zeggen.

Jeroen

Verliefd op Praag
2 jaar geleden

Hoi Gerold, balen dat de reis werd ingekort. Wie weet gaan jullie ooit voor een herkansing. Leuk dat jullie een rondleiding hebben gedaan. Dan krijgt de stad nog meer betekenis. De tram is super geregeld in Praag inderdaad.

Groetjes Jeroen van Verliefd op Praag

Gerold Rongen
2 jaar geleden

Onze 4dagen werden helaas ingekort naar 3 dagen daar Transavia gewoon, toen we net in Praag waren aangekomen, de terugreis annuleerde zonder opgave van rede. We sliepen in Michel Angelo hotel.. Schitterend hotel. Rondleiding met gids in oude stadsgedeelte en joodse wijk was aanrader. Eigenlijk hadden we dat de eerste dag moeten doen. Hij wist ons heel veel tips en informatie te geven. Logisch alle bezienswaardigheden gezien. Doe alles met de tram.. Goedkoop en snel. We hadden een taxi via booking.com besteld.. Goedkoop en meteen naar hotel
Al met al een mooie prachtige stad waar je echt de tijd voor met nemen. Minimaal 4dagen

Verliefd op Praag
2 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie en jullie tips. Fijn dat ik kon helpen bij enkele corona-gerelateerde vragen. Eén keer Praag wordt vaak meerdere keren...groetjes Jeroen van Verliefd op Praag

Fam. Zeggers
2 jaar geleden

Goedeavond,
Hartelijk dank voor de tips!
Wij zijn inmiddels ook "verliefd op Praag" 😃
Mijn man en ik hebben een stedentrip gemaakt van 5 dagen met onze 2 kinderen van 9 en 11 jaar oud. Een dagje naar Aquapalace is zeker met kids een aanrader! Als tip voor een lekker hamburger eetcafeetje adviseren wij Meat & Greet. Tevens vonden wij het ook leuk om buiten de toeristische punten in de oude stad binnen te lopen bij Hamleys.