• Je Stedentrip Praag begint hier
  • Verliefd op Praag neemt je mee
  • Dè blog over Praag
  • Eerlijke tips
  • De liefde spat er vanaf
Home » Blog

De enige blog over Praag in Nederland

Lees hier de leukste wetenswaardigheden over Praag, maar ook mijn persoonlijke verhalen. Alles wat maar met Praag te maken heeft, zal de revue passeren. Van de Karelsbrug tot voetbal, van Stolpersteine tot de Top 2000. Lees over de legende van de Astronomische Klok en luister naar het mooiste klassieke stuk, dat ooit in Tsjechië is geschreven in mijn blog over Smetana.

In mijn blogs neem ik je mee naar de speciale plekjes - die je normaal zou overslaan - of vertel ik achtergrondverhalen, die je misschien anders niet zou horen. Veel andere reisblogs gaan over reizen naar andere steden en werelddelen. Of ze laten een dag uit Praag aan je zien met de standaard bezienswaardigheden.

Dit is de enige blog in Nederland, die alleen maar over Praag gaat.

Uiteraard kun je hier ook terecht voor praktische zaken, zoals het kopen van een kaartje voor de tram of waar de leuke restaurantjes en cafés zitten. Laat a.u.b. een reactie achter wanneer je een leuke blog hebt gelezen of wanneer je een tip voor me hebt. Je kunt ook eerst op de kaart kijken om te zien waar je een blog over wilt lezen.

Veel leesplezier!

Blogs op de kaart

Alle hartjes op de kaart zijn beschreven in een blog. Klik op een hartje om te zien welke blog erbij hoort.