• Je Stedentrip Praag begint hier
  • Jaarlijks meer dan 25.000 website bezoekers
  • Dè blog over Praag
  • Eerlijke tips

Mooiste plek in Praag

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 15:19

10-12-2020

Vandaag heb ik op Google maps een ontbrekende plaats aangemaakt. Ik heb gezocht, maar tot op heden is er nog geen officiele "mooiste plek in Praag" te vinden. Dat kan te maken hebben met het feit, dat er teveel mooie plekken zijn in Praag. Kies daar maar eens de beste uit.

Ook deze plek, die voor mij de mooiste is, is discutabel. Hopelijk wordt het door Google goedgekeurd en is dit als toeristische attractie straks officieel de mooiste plek van Praag op de kaart. 

Wat maakt dit plekje zo mooi?

Ga er maar eens staan. Met je gezicht naar het waanzinnige uitzicht op de Praagse Burcht. Dan is het je meteen duidelijk.

Het kalme water van de Moldau om mee te beginnen spreekt al tot de verbeelding. De Praagse Burcht met het zonnetje erachter is sprookjesachtig. De Karelsbrug mystiek en de schitteringen in het water van de Moldau doen er nog een schepje bovenop.

Natuur en stad worden op deze plek verenigd. Kijk maar naar het groen van de Petrin heuvel aan de linkerkant van de onderste foto. 

Zoals ik in eerdere blogs heb geschreven, word ik gegrepen door deze plek. Alles komt hier samen.

Niet uit te leggen, dat voel je of je voelt het niet. Hoe mooi zou het zijn, als jij de volgende keer met mij hier zou staan. Dan behoeft het geen uitleg meer............

En nu maar wachten op Google.........

Wat is jouw mooiste plekje in Praag? Laat jouw reactie hier achter.

Verliefd op Praag

Rating: 0 sterren
0 stemmen

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.