Quiz over Praag

Doe de quiz en kom erachter wat je van Praag weet. In de loop van de tijd komen er steeds meer quizzen bij. Een quiz zorgt ervoor dat je bewuster naar een stad gaat kijken en je komt erachter wat je wel en niet weet. Dat geeft weer ideetjes als voorbereiding op je eerste, tweede of tiende citytrip naar deze geweldige stad.

Er zijn onderwerpen genoeg, maar een quiz maken kost veel tijd. Het kan dus even duren voordat er meer op deze pagina staan.

Veel plezier en reacties zijn altijd welkom!

Quiz 4 Mooie straatjes in Praag

Deze quiz over mooie straatjes is een tip 10 (nee, niet een top 10). Hij is moeilijk om te doen zonder google maps, maar na de quiz heb je wel 10 straatjes voor je to do list.

Lees meer »

Quiz 3 Toeristische plekjes

Uit betrouwbare bronnen (mijn zus (2 goed) en mijn vriendin (1 goed) en een trouwe lezer van mijn blogs) heb ik gehoord, dat de vorige twee quizzen al lastig waren voor de gemiddelde (niet-)Praagkenner. Dan zou je mogen verwachten dat de volgende quiz gemakkelijker wordt...

Lees meer »

Quiz 2 Kun jij op Citytrip?

Als ik naar een onbekende stad ga of op vakantie naar een onbekend land, dan bereid ik me voor. Mijn vriendin weet pas een paar kilometer voor de bestemming waar ze heen gaat. Dat maakt haar niks uit. 

Lees meer »

Quiz 1 Wat weet jij over Praag? Algemeen

Wanneer je even niks te doen hebt, doe dan deze algemene quiz over Praag.  Dit is de eerste quiz en er zullen er meer volgen. Wie weet zitten er nog kinderziektes in en die kan ik er dan uithalen. Veel plezier met Quiz 1.

Lees meer »