O my god...it's getting real

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 10:37

Deze post heb ik afgelopen vrijdag 14-8-2020 op Facebook gezet:

"Delen wordt gewaardeerd. Durf te vragen........wie mij iets beter kent, weet dat ik met enige regelmaat naar Praag ga. Inmiddels kan ik zeggen, dat ik verliefd ben op die stad, de cultuur, de geschiedenis en de nuchterheid van de mensen aldaar. Sinds afgelopen juni, waarin ik een week in mijn eentje naar Praag gegaan ben, bekruipt mij het gevoel dat ik iets moet doen met Praag en in Praag.
 
Dat weten ze thuis inmiddels ook, want dagelijks ben ik bezig met mijn – nu nog persoonlijke – website over Praag, lees ik opeens een boek (doet ie normaal nooit), schrijf ik blogs over Smetana, kijk ik films over de moord op Heydrich in WO2, zie ik aankomende exposities van Mucha voorbij komen. Kortom, ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. Verslaafd, obsessief, je zou kunnen zeggen dat het ziekelijk begint te worden. Maar ja, aangezien mijn Tsjechisch erg slecht is (Dobry Den, Prosim en Pivo lukt nog net) en ik geen local ken, behalve de #Honestguide en #Timetomomo, ga ik kijken of er iemand in mijn netwerk is, die mij zou kunnen helpen.
 
Het lijkt mij fantastisch om met enige regelmaat naar Praag te kunnen gaan en daar te kunnen werken als Personal Trainer, fitnessinstructeur, schoonmaker (een van mijn hobby's). Alles wat je aandacht geeft groeit, dus met een beetje mazzel haal ik mijn deadline van 1 juli 2021. Geen keiharde deadline, want daar ben ik niet van…………. Alle tips zijn welkom.
 

Jeroen Loves Prague"

Verliefd op Praag

Reacties

Niet wetende wat me te wachten stond, durfde ik op enter te drukken. Maar o my god......ik kreeg een reactie. En nog een reactie en mensen wilden al een rondleiding van me als ze in Praag waren. Het toppunt was een tip van iemand die wellicht een groep had van 100 oud-KLM'ers, die ieder jaar wel in waren voor een gezellige citytrip. Mocht ik er aan toe zijn, dan kon ik contact opnemen. Van alle kanten hadden mensen tips, namen en adresjes. Heb zaterdag gebeld met iemand die interesse had in het schrijven van een blog. Vandaag gebeld door Dennis van Mijn Praag Tours, dat rondleidingen verzorgd en waar ik in oktober toevallig op 30 meter vandaan zit. Zij hebben daar hun kantoor, ik zit daar in het appartement.

In oktober ga ik dus weer naar Praag en er zijn al een paar netwerkborrels op locatie geregeld. Zo leuk.

Op het moment van dit schrijven, heb ik nog geen weet van wat mij de komende dagen, weken of maanden gaat brengen. Wat ik wel weet, is dat dit zoveel energie geeft, dat er volgend jaar echt wat staat te gebeuren.

Iedereen bedankt voor de support tot zover........

 

Verliefd op Praag

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.