Verliefd op Praag bestaat echt

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 16:14

Wat gaat het snel. Vorige week een post op Facebook. Dagelijks een uur of vijf werken aan een website en binnen no time is je website af. Maar ook dan weer een spannend moment. Hoe ga ik het noemen. Mijn conceptnaam was Jeroen Loves Prague. Maar zo'n Nederlandse naam en dan Engels erachter, dat klinkt voor geen meter. 

Prague For You dan? Maar het idee was een Nederlandse site met .nl erachter en niet .com. Brainstormen met mezelf dan maar.

Praag is leuk......saai.

Praag voor jou.....nog saaier.

Er moet toch echt Praag in de naam..........en als je er dan een beetje gevoel bij stopt. Liefde voor Praag.........nee, dat was het ook niet.

De juiste naam

Wat ben ik? Simpelweg Verliefd op Praag. Dat vertel ik mensen namelijk al een paar maanden. Ik ben verliefd op Praag.

Verliefd op Praag

En dat is het mooie van zo'n gedachtegang. Je weet meteen dat dit de juiste naam is. Je zegt het nog tien keer tegen jezelf en voordat je het weet, druk je op enter en zit je voor een jaar lang vast aan je webhost. Bedankt. Ondanks dat ik verliefd ben op Praag, ben ik nu voornamelijk bezig met tekst schrijven, afbeeldingen invoegen, uitlijnen, huisstijl door ontwikkelen en ervoor zorgen dat ik in google vindbaar ben.

En dat valt nog niet mee, want er zijn nogal veel websites over Praag en er roepen meer mensen dat ze verliefd zijn. En dan ook nog in die combinatie. Behoorlijk balen, zo'n wederzijdse hobby of liefde voor een stad. Net als met je partner hoop je de enige te zijn...

Mijn Praag Tours

Inmiddels staat mijn eerste Praag partner op mijn site, Mijn Praag Tours.

In oktober heb ik een live afspraak met Dennis en ik hoop dan Joshua ook te zien. Dat zijn twee super enthousiaste gasten, die een eigen Tourbedrijf zijn begonnen. Wandelingen, fietstochten, wijnproeverij, de biertour en nog veel meer. Echt een aanrader.

Momenteel hebben ze het zwaar door de Corona-maatregelen wereldwijd.

Onder het genot van een biertje, hoop ik dan op meer tips en wie weet een onderlinge samenwerking. 

Denk groot, maar begin klein...dat is mijn huidige motto. 

Dennis en Joshua van Mijn Praag Tours

En wie weet sta ik dan zelf ook op de foto. Zou leuk zijn.

 

Verliefd op Praag

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.