Voor niets gaat de zon op

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 13:21

De komende maanden staat in het teken van planning. Deze website staat inmiddels ruim een week online en is meer dan 300 keer bezocht.

Dat klinkt best aardig, maar de wetenschap dat de site nog niet zo goed vindbaar is, maakt me nog niet heel enthousiast. Super leuke reacties op mijn site, op whatsapp en in het echt tijdens de Personal Training, dat zeker. Dus mijn energie blijft stromen en ik weet dat het goed komt. Sterker nog.....het is al goed, want het is zo leuk om bij te leren, na te denken over een businessmodel, SEO, metatags, favicons, bloggen, marketing........

Introductie: onze altijd vrolijke reismascotte......ze mag soms mee! Fotogeniek is ze wel!

Voor niets gaat de zon op.

Wanneer de ranking op Google wat beter wordt, minimaal op pagina 1, rol ik een sponsorprogramma uit. Samenwerken met bedrijven in Praag of met Nederlandse bedrijven die connectie hebben met Tsjechië. Ook ga ik jullie, mijn (Facebook)vrienden, benaderen om Verliefd op Praag te sponsoren. Aangezien voor niets de zon op gaat en het geen handje ophouden moet worden, ben ik druk bezig met het creëren van een tegenprestatie. Want als je iemand sponsort, moet dat meerwaarde hebben voor de sponsor, nietwaar?!

Een paar hersenspinsels

Op dit moment staat mijn brein nog open voor alles, maar wat mijn doel is en blijft: meerdere keren per jaar naar Praag om foto’s te maken voor de website, exposities te bezoeken, uit te rusten, te genieten en te kletsen met mensen die met me mee “mogen”. Kortom, in Praag full-time werken gaat het niet worden, het moet wel leuk blijven, hahaha.

Op dit moment denk ik aan een sponsor-/terugverdienmodel van de Citytrips, waarbij ik vanuit Nederland blijf werken. Het schrijven van gastblogs, een eigentijdse reisgids en affiliate marketing behoren nog allemaal tot de mogelijkheden. Iemand nog tips? Laat ze hier achter.

Sabbaticouple

Mijn inspirerende voorbeelden Jacq en Jordi hebben na vele jaren van keihard werken hun bestaan als horecaondernemers zo goed als achter zich gelaten. Hun aanstekelijke blogs nemen je mee in de keuken van hun creatieve hoofden. Zij zitten in een soortgelijk proces van reizen en online ondernemerschap. Ik naar Praag, zij naar Santiago de Compostella met onderweg online yoga van Jacq.

Echt even lezen......

Verliefd op Praag Tour of pakket

Daarnaast wil ik in 2021 een Verliefd op Praag tour of pakket gaan aanbieden voor iedereen die naar Praag komt. Inmiddels krijg ik al zoveel reacties van mensen, die met me mee willen gaan, dat het best eens druk zou kunnen worden.

Denk bij een Tour aan een verzorgde rondleiding, een sportieve wandeling en/of een bierproeverij, etc. Met of zonder mij erbij.

In oktober staat de eerstvolgende trip gepland en hoop ik meer vorm te kunnen geven aan het plan door met Mijn Praag Tours en time to momo om de tafel te gaan zitten.

 

Holy fuckeronie, waar gaat dit heen...........het is zo leuk allemaal!

Dat heb je, als je Verliefd bent.

 

Wordt vervolgd..............Verliefd op Praag

Rating: 0 sterren
0 stemmen
Moldau Praag

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.