Quiz 3 Toeristische plekjes

Gepubliceerd op 6 februari 2021 om 07:53

Uit betrouwbare bronnen (mijn zus (2 goed) en mijn vriendin (1 goed) en een trouwe lezer van mijn blogs) heb ik gehoord, dat de vorige twee quizzen al lastig waren voor de gemiddelde (niet-)Praagkenner. Dan zou je mogen verwachten dat de volgende quiz gemakkelijker wordt...

Nou, niet dus, hahaha.

Marketing-technisch gezien snijd ik mezelf in de vingers door de vragen wat moeilijker te maken. Persoonlijk kan ik niet tegen gemakkelijke vragen op bijvoorbeeld de radio, waar iedereen het antwoord op weet. "Bel nu als jij weet hoeveel 2 plus 2 is.....en maak kans op.... "

Dan gaan er heel veel mensen bellen en daar verdienen ze aan. Begrijpelijk, want als je de vraag te moeilijk maakt, dan belt er niemand. Ik bel per definitie niet, omdat bij een te gemakkelijke vraag de kans kleiner is dat je wint. En daarnaast bel ik niet, omdat ik niet van bellen houd, maar dat terzijde. Mijn doel is met deze quiz is anders.

Een leeg Oude Stadsplein januari 2021, Foto Milan Bachan Bahy

Verliefd op Praag gaat over liefde voor een stad, over verdieping, over de achtergronden. Dan kan je niet aankomen met simpele vragen. Dat zou Praag en de lezer te kort doen. 

Dus wil je een hoge score, lees dan eerst mijn blogs. Of maak eerst de quiz en ga dan op zoek naar bijbehorende blogs voor meer achtergrond. Wanneer jij uiteindelijk door Praag loopt, maakt het de stad zoveel mooier als je er iets van weet...........

Durf jij het aan? Gooi je ego overboord. 9 fout is nog steeds 1 goed. Niemand die het ziet.

Verliefd op Praag

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.