Quiz 2 Kun jij op Citytrip?

Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 16:26

Als ik naar een onbekende stad ga of op vakantie naar een onbekend land, dan bereid ik me voor. Mijn vriendin weet pas een paar kilometer voor de bestemming waar ze heen gaat. Dat maakt haar niks uit. 

Ik wil weten waar er een supermarkt is, hoe de straat eruit ziet waar mijn appartement zit, waar er leuke restaurantjes zitten. 

En als ik echt geïnteresseerd ben, zoals in Praag, dan verdiep ik me in de cultuur, de geschiedenis, kunst, architectuur. 

In deze quiz stel ik je 10 vragen, die zo in Trivial Pursuit hadden gekund. Ken je dat spel nog uit de jaren '90? Inmiddels heeft 30 seconds het op vraagspelgebied gewonnen. Dus voor de oudere bloglezers onder ons.

Succes met deze speciale uitgave van Trival Pursuit.

Trivial Pursuit Praag

Verliefd op Praag

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.