Facebook en vakantiehuisje bij Praag

Gepubliceerd op 8 oktober 2020 om 19:43

Het leuke van een eigen blog hebben en schrijven is dat je het over alles kunt hebben. Vandaag postte ik op Facebook een berichtje in de groep Alles over Tsjechië. Daar komt van alles voorbij, van persoonlijke berichtjes over vakanties in Tsjechië, trips naar Praag tot mooie foto's en lekker eten. Daar haal ik dan weer inspiratie vandaan. 

Het leek me leuk om Verliefd op Praag bij meer mensen onder de aandacht te brengen, want de liefde voor Praag wil ik delen.

Verliefd op Praag berust op passie

Binnen afzienbare tijd kreeg ik een berichtje, dat mij nogal onthutste........iemand vond mijn website commercieel, opdringerig, vol met reclame, in ieder geval niet de website zoals ik het voor ogen had en heb. Dat was even slikken, maar toen bedacht ik dat mensen die mij kennen en aan wie ik het face to face kan uitleggen, snappen dat mijn webshop meer voor de lol op mijn site staat en dat ik affiliate marketing gebruik, gewoon omdat het kan. Naast mijn liefde voor Praag, vind ik het leuk om dingen aan elkaar te koppelen op een website. Ben ook een computernerd in het dagelijks leven.

Maar nu werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Mensen die mij niet kennen, kunnen mijn website wel eens zien als "geld gedreven", niet als "passie gedreven" en haken daarop af. Ik heb deze man, die de reactie had gegeven, bedankt voor zijn eerlijke reactie en uitgelegd dat dit helemaal niet mijn bedoeling was.

Bier in Praag aan de Moldau

Een paar biertjes terugverdienen

Ik wil geen schreeuwerige, reclame-website. Sterker nog, ik heb zelf altijd een ad-blocker aan staan, haha. De passie die ik heb voor Praag moet zichtbaar zijn, bij de eerste indruk al en niet pas na het lezen van mijn blog.

Bovendien ga ik er vanuit dat het mij naast een heleboel lol niks oplevert in financiële zin. En dat hoeft ook niet. Als ik met deze site straks een paar biertjes kan betalen in Praag, dan vind ik het al leuk.

Zijn mening is bijgesteld en is nu zeer positief

Wat schetste mijn verbazing. Na een paar uur kreeg ik van dezelfde man een lief berichtje, dat hij zijn eerste reactie had verwijderd, omdat hij mijn site en blogs was gaan lezen. Hij was onder de indruk en vond dat ik prachtig schreef over Praag. Ook zijn Tsjechische vriendin was nu enthousiast de blogs aan het lezen en ik kreeg haar complimenten. Zo, dat was opeens een verrassing. 

Zijn kritiek heb ik wel meteen ter harte genomen en een aantal advertenties van mijn website afgehaald. De leestips laat ik staan, omdat deze direct gerelateerd zijn aan Praag. Die zijn al leuk voor de plaatjes. De google advertenties zijn op dit moment ook van de site af. De webshop heb ik ook minder in het zicht staan. Mocht er iemand zijn, die een mooi t-shirt wil kopen, dat kan nog steeds. Wil ik daaraan verdienen, dan zal ik meer dan duizend t-shirts moeten verkopen.

Het gaat mij om samenwerking met mensen die ook een lijntje hebben met Praag en Tsjechië.

Vakantiehuis in Levousy

Zo kreeg ik vandaag een leuke samenwerkingsmail van www.vakantiehuishurencz.nl. Ray en Hinke hebben sinds 2016 een vakantiehuis, dat ze verhuren aan liefhebbers van Tsjechië. Het ligt op 45 minuten rijden ten Noordwesten van Praag in een klein dorpje, Levousy. Vanuit hier kun je allerlei uitstapjes doen naar bijvoorbeeld Theresienstadt en Praag of in de rust van de omgeving genieten.

Momenteel gooien de corona-maatregelen roet in het eten, maar het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site. Misschien voor 2021 en anders 2022.

Verliefd op Praag Vakantiehuis in Levousy, Tsjechie

Momenteel is het onzeker wanneer we weer naar Praag of Tsjechië kunnen, maar een ieder die het leuk vindt om ook in een blog terecht te komen, stuur me een mailtje. Zoals eerder gezegd.....wel een lijntje met Praag of Tsjechië graag.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.